Hebahan Permohonan Perjalanan Atas Tugas Rasmi Ke Luar Negara

HEBAHAN

DIMAKLUMKAN KEPADA SEMUA KAKITANGAN AKADEMIK, PERMOHONAN PERSIDANGAN LUAR NEGARA HENDAKLAH DIMOHON KE PUSAT PENGURUSAN PENYELIDIKAN (PPP) SEKURANG-KURANGNYA 3 BULAN SEBELUM TARIKH PERSIDANGAN BERLANGSUNG.

PERMOHONAN YANG DIMOHON KURANG 3 BULAN DARI TARIKH PERSIDANGAN, TIDAK AKAN DI PERAKUKAN OLEH PENGARAH PPP.
INI ADALAH KERANA SETIAP PERMOHONAN PERSIDANGAN KE LUAR NEGARA MESTILAH DIPANJANGKAN UNTUK KELULUSAN KEMENTERIAN PENGAJIAN TINGGI MALAYSIA (KPT).

KAKITANGAN AKADEMIK HENDAKLAH MENGIKUT GARIS PANDUAN YANG TELAH DITETAPKAN OLEH PIHAK KPT TERSEBUT &

MANA-MANA KAKITANGAN AKADEMIK YANG TELAH PERGI KE PERSIDANGAN LUAR NEGARA TANPA MENDAPATKAN KELULUSAN DARI
PIHAK KPT & PIHAK UNIVERSITI MAKA SEBARANG RISIKO PEMERGIAN TERSEBUT ADALAH DIBAWAH TANGGUNGJAWAB INDIVIDU TERSEBUT SENDIRI. BEGITU JUGA SEBARANG TUNTUTAN PERGI & BALIK KE PERSIDANGAN
TERSEBUT TIDAK AKAN DAPAT DITUNTUT MELALUI GERAN UNIVERSITI/KPT/GERAN LUAR.

SEBARANG MASALAH ATAU PERTANYAAN BERKENAAN DENGAN PERKARA DIATAS BOLEH MENGHUBUNGI:

PN. WAN FAURIAH WAN SAMAD  : 06-7986647
PN. NORHAFIDAH ABDUL KARIM : 06-7986648
CIK FATIN HAZIQAH ZAKARIA : 06-7986648

SEKIAN

Pusat Pengurusan Penyelidikan
                                    Aras 4,Bangunan Canselori,Universiti Sains Islam Malaysia, Bandar Baru Nilai, 71800, Nilai, Negeri Sembilan, MALAYSIA
                            Tel: +606-798 6647/6648/6649/78604, Faks: +606-798 8146, Emel: Alamat e-mel ini dilindungi daripada spambots. Anda perlukan JavaScript diaktifkan untuk memaparkannya.
                                                                            Login Webmaster Tarikh Kemaskini: 28 Jun 2016